Hett alternativ med privatleasing

Allt fler får det bättre ställt och då unnar sig allt fler en bil. Vad som blir mer populärt är att leasa en bil då man kan få en mycket bra bil utan att ta ett stort lån – som man sedan kan byta efter några år.

bil nyckelNär det kommer till att köpa bil och finansiera en bil så finns det många olika vägar att gå och man ska välja den väg som man känner är bäst för sig själv. Att köpa en bil är få många en självklarhet, speciellt om man åker otroligt mycket med sin bil. Att då få ett billån direkt som man känner speglar det man är ute efter är otroligt viktigt, och det är enkelt att fixa det online. Så, ska du välja att köpa bil så se till att vara noggrann med din bil så den inte har några fel, samt att du känner att du fått ett fördelaktigt lån så du med det gjort en bra affär. Läs mer här om vad som kan vara bra att tänka på. Går du däremot i tankarna om att leasa enbil så läs vidare nedan.

Tipsen för att leasa

“2009 privatleasades 3 140 bilar i Sverige, enligt statistik från MRF/Vroom. Förra året valde mer än 16 000 personer att privatleasa. I dag utgör privatleasingen mer än 15 procent av privatmarknaden, jämfört med 3,3 procent 2009.”

Citatet kommer från tidningen gp.se där de talar om att man kan komma billigt undan med att leasa en litet bil – bara några tusenlappar i månaden. Men, vad man ska komma ihåg är att då bilder man upp sig på en rad år och det kan vara otroligt kostsamt att ta sig ur ett sådant avtal. Ska du ha en bra bil kan det vara klokt att kolla upp de bilar som är de mest sålda, för att få en känsla av vad du ska välja, om dessa kan du läsa mer om här.