Smart garagelösning

Att ha bra förvaring till sin bil är väldigt viktigt, dels för att undvika stöld men också slitage från väder och vid. Långt ifrån alla har dock utrymme för ett garage, men det finns smarta lösningar.

garage-förvara

De flesta bilägare lägger stor vikt vid att ha ett bra och säkert ställe att förvara sin bil på. Därför lägger det mycket tid och pengar på att bygga ett fint garage.

”Många vill kunna spendera mer tid med att meka med sin bil, sin motorcykel eller något annat med kraftfull motor. Det gör man bäst i ett personligt inrett garage.” Läs mer.

Men det är långt ifrån alla bilägare som faktiskt har utrymme för ett garage och den som exempelvis bor i radhus eller lägenhet kan behöva kompromissa och helt enkelt välja bort garaget. Det finns dock en del smarta lösningar som kan göra att även de trångbodda har plats med ett fint garage till bilen. Här kan man läsa om en person som löst garagesituationen genom att bygga in det under trappen till hemmet. För att kunna ställa bilen i det lilla utrymmet under trappen, har man skapat en ställning som går att skjuta ut. När ställningen är utskjuten kan man backa in bilen på den, för att sedan skjuta in ställningen, med bilen på, under trappen.

Bra för en mindre bil

Med den här lösningen måste man alltså inte ha utrymme till hela bilens längd, utan man kan istället köra in den på bredden. Visserligen gör den här lite annorlunda lösningen att man inte kan välja vilken bilmodell som helst, men har man en lite mindre bil kan detta vara oerhört smart.