Styla din bil

Är du intresserad av att hotta till din bil lite extra? Att styla sin bil är ett mycket prisvärt sätt att skapa lite förnyelse. Läs vidare om styling av bil här!

Det finns många bilintresserade människor i vårt land och det här tar sig olika uttryck. Beroende på tjockleken på plånboken kanske en ny och lite dyrare bilmodell införskaffats, som är specificerad med det mesta i utrustningsväg. Andra som inte har samma ekonomiska möjlighet kanske väntar tills rätt ögonblick, det vill säga när rätt bil kommer in till bilhandlaren. Dock behöver du kanske inte köpa en annan bil för att få det du önskar. Prova istället att hotta upp din befintliga bil med diverse styling. Här ska vi gå igenom de möjligheter som finns för dig och din pärla!

Mycket att välja bland

Det finns en rad olika sätt att göra din bil snyggare och det är väl egentligen bara fantasin, förutom privatekonomin, som sätter gränser här. Samtidigt finns det många företag som säljer diverse styling, exempelvis https://www.hova.com/, så det är bara att välja och vraka i det stora sortiment som finns. Möjligheten till styling varierar också beroende på vilken bilmodell du har. Vad kan du då hitta på för något kul till din bil?

Styling som förädlar

Spoilervinge. En vinge på bakluckan ser lite häftigare ut och signalerar fart. Det ger automatiskt din bil ett sportigare utseende. Antingen väljer du att montera spoilervingen olackerad (svart), eller att lackera den i bilens kulör.

Ljus och extraljus. Något som är mycket snyggt på en bil är en monterad ljusramp av LED-typ. Det här förädlar inte bara bilens utseende utan ger dig samtidigt mycket bättre sikt i mörker tack vare de extra lamporna.

Fälgar. Riktigt “feta” fälgar är något som syns mycket väl när bilen kommer rullande på vägen. Genom att utöka tumstorleken något jämfört med de som sitter som original, ger du bilen ett sportigare utseende. Kontrollera bara med en däckverkstad vad som fungerar på din bil.

Komplett kjolpaket. Vill du kosta på bilen lite extra ska du välja ett kjolpaket som får din bil att se lite bredare och sportbilslik ut.

Avgassystem. Ett sportigt avgassystem ska ha grova slutrör som syns tydligt. Känner du inte för att investera i ett avgassystem av sporttyp kan du alltid skaffa grövre slutrör som monteras på befintligt rör.